TOPlist


Kuřecí maso na šťávě s paprikou

  • Uživatelský recept
  • Autor: Lenka Kvi
  • Porce: 4.00
  • Doba přípravy (min.): 1

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Kuřecí prsa bez kůže500
Cibule130
Masox (hotový výrobek)13
Paprika sterilovaná200

Energetická hodnota celkem: 2700 kJ

Bílkoviny (g): 118, Tuky (g): 7, Sacharidy (g): 23 SAFA (g): 3 Cukry (g): 14 Vláknina (g): 9 Sůl (g): 2

Energetická hodnota na 1 porci: 675 kJ

Bílkoviny (g): 29.5, Tuky (g): 1.8, Sacharidy (g): 5.8 SAFA (g): 0.8 Cukry (g): 3.5 Vláknina (g): 2.3 Sůl (g): 0.5


Dochucovadla:

sůl,pepř,masox

Postup přípravy

kuřecí prsa osolíme,opepříme a orestujeme na cibulce.Podlejeme vodou,přidáme masox a sterilovanou červenou papriku.Až je maso měkké šťávu zahustíme hraškou dle potřebý.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma