Bramborová krémová polévka s houbami
- Uživatelský recept
- Autor: sduranova
- Porce: 4.00
- Doba přípravy (min.): 30
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Brambory (syrové) | 350 |
Mléko čerstvé polotučné (1,5 % tuku) | 150 |
Petržel - kořen | 100 |
Petržel - nať | 100 |
Celer bulva | 100 |
Houby čerstvé průměr | 100 |
Energetická hodnota celkem: 2180 kJ
Bílkoviny (g): 22,
Tuky (g): 4,
Sacharidy (g): 99
SAFA (g): 2
Cukry (g): 26
Vláknina (g): 20
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 545 kJ
Bílkoviny (g): 5.5, Tuky (g): 1, Sacharidy (g): 24.8 SAFA (g): 0.5 Cukry (g): 6.5 Vláknina (g): 5 Sůl (g): 0
Dochucovadla:
sůl, pepř, majoránka, zelená petrželka, houby
Postup přípravy
Mohlo by Vás zajímat
Komentáře
Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se