- Autor: hlarakopa
- Doba přípravy (min.): 20
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Voda, minerální vody bez příchutě | 1000 |
Máslo čerstvé | 20 |
Mouka pšeničná celozrnná | 40 |
Mrkev | 150 |
Petržel - kořen | 100 |
Celer bulva | 150 |
Česnek | 20 |
Brambory zimní | 200 |
Dochucovadla:
kmín, sůl, majoránka
Energetická hodnota celkem: 2730 kJ
Bílkoviny (g): 17,
Tuky (g): 18,
Sacharidy (g): 104,
SAFA (g): 11,
Cukry (g): 30,
Vláknina (g): 18,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 683 kJ
Bílkoviny (g): 4.3, Tuky (g): 4.5, Sacharidy (g): 26, SAFA (g): 2.8, Cukry (g): 7.5, Vláknina (g): 4.5, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.