TOPlist


Rizoto

  • Uživatelský recept
  • Autor: Rottova
  • Porce: 127.00
  • Doba přípravy (min.): 20

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Rýže natural (v suchém stavu)250
Hrášek mražený100
Kukuřice mražená100
Mrkev mladá mražená100
Vepřové maso ve vlastní šťávě350
Eidam 30%20

Energetická hodnota celkem: 9205 kJ

Bílkoviny (g): 86, Tuky (g): 105, Sacharidy (g): 221 SAFA (g): 47 Cukry (g): 22 Vláknina (g): 19 Sůl (g): 9

Energetická hodnota na 1 porci: 72 kJ

Bílkoviny (g): 0.7, Tuky (g): 0.8, Sacharidy (g): 1.7 SAFA (g): 0.4 Cukry (g): 0.2 Vláknina (g): 0.1 Sůl (g): 0.1


Dochucovadla:

sůl, kari, sladká paprika

Postup přípravy

Zvlášť uvaříme rýži, zeleninu uvaříme v páře. Rýži, vařenou zeleninu a skleničku masa ve vlastní šťávě smícháme dohromady, ochutíme solí, kari a sladkou paprikou. Pokud máme, přidáme pažitku a posypeme eidamem.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma