- Autor: denkova
- Uživatelský recept
- Porce: 5.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Kuřecí křidélka bez kůže | 900 |
Celer bulva | 150 |
Mrkev | 130 |
Petržel - kořen | 140 |
Cibule | 130 |
Česnek | 10 |
Brambory zimní | 100 |
Energetická hodnota celkem: 6253 kJ
Bílkoviny (g): 209,
Tuky (g): 37,
Sacharidy (g): 73,
SAFA (g): 16,
Cukry (g): 35,
Vláknina (g): 14,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 1251 kJ
Bílkoviny (g): 41.8, Tuky (g): 7.4, Sacharidy (g): 14.6, SAFA (g): 3.2, Cukry (g): 7, Vláknina (g): 2.8, Sůl (g): 0.2
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.