TOPlist


francouzská cibulačka

  • Uživatelský recept
  • Autor: madlicka
  • Porce: 4.00
  • Doba přípravy (min.): 50

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Cibule600
Olej běžný (řepkový, slunečnicový)22
Máslo čerstvé15
Mouka pšeničná hladká25
Bujón Natur (hotový výrobek)31

Energetická hodnota celkem: 2801 kJ

Bílkoviny (g): 9, Tuky (g): 35, Sacharidy (g): 78 SAFA (g): 11 Cukry (g): 36 Vláknina (g): 14 Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 700 kJ

Bílkoviny (g): 2.3, Tuky (g): 8.8, Sacharidy (g): 19.5 SAFA (g): 2.8 Cukry (g): 9 Vláknina (g): 3.5 Sůl (g): 0.3


Dochucovadla:

sůl

Postup přípravy

cibuli na silná kolečka, 15 minut smažit na másle s olejem (2x30gr/hrnec), lžíce cukru, zkaramelizovat, zaprášit moukou, zalít vývarem

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma