- Autor: hemis
- Doba přípravy (min.): 60
- Porce: 15.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Brambory vařené | 1000 |
Kuře bez kůže průměr | 500 |
Niva 50% | 140 |
Pór | 60 |
Petržel - kořen | 50 |
Petržel - nať | 20 |
Rukola | 50 |
Kunín Jogurt beskydský bílý | 500 |
Vajahit (suchá směs) | 30 |
Energetická hodnota celkem: 10129 kJ
Bílkoviny (g): 184,
Tuky (g): 79,
Sacharidy (g): 231,
SAFA (g): 48,
Cukry (g): 44,
Vláknina (g): 24,
Sůl (g): 8
Energetická hodnota na 1 porci: 675 kJ
Bílkoviny (g): 12.3, Tuky (g): 5.3, Sacharidy (g): 15.4, SAFA (g): 3.2, Cukry (g): 2.9, Vláknina (g): 1.6, Sůl (g): 0.5
Postup přípravy
Komentáře je možné psát až po přihlášení.