- Autor: Dejll
- Uživatelský recept
- Porce: 6.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Bulgur (arax) | 200 |
Pór | 20 |
Zeleninová směs hrášek + mrkev | 220 |
Paprika červená | 150 |
Kuřecí stehno s kůží | 150 |
Kuřecí prsa bez kůže | 250 |
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 3 |
Dochucovadla:
sůl, pepř
Energetická hodnota celkem: 5747 kJ
Bílkoviny (g): 119,
Tuky (g): 27,
Sacharidy (g): 165,
SAFA (g): 10,
Cukry (g): 22,
Vláknina (g): 19,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 958 kJ
Bílkoviny (g): 19.8, Tuky (g): 4.5, Sacharidy (g): 27.5, SAFA (g): 1.7, Cukry (g): 3.7, Vláknina (g): 3.2, Sůl (g): 0.2
Postup přípravy
Na oleji osmahneme na kolečka nakrájená pór, na to nasypeme mrkev s hráškem, dále pokrájenou červenou papriku a maso z upečeného kuřete. Bulgur připravíme dle návodu a potom vše smícháme dohromady.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.