TOPlist


Bulgurská směs

  • Uživatelský recept
  • Autor: Dejll
  • Porce: 6.00

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Bulgur (arax)200
Pór20
Zeleninová směs hrášek + mrkev220
Paprika červená150
Kuřecí stehno s kůží150
Kuřecí prsa bez kůže250
Olej běžný (řepkový, slunečnicový)3

Energetická hodnota celkem: 5747 kJ

Bílkoviny (g): 119, Tuky (g): 27, Sacharidy (g): 165 SAFA (g): 10 Cukry (g): 22 Vláknina (g): 19 Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 958 kJ

Bílkoviny (g): 19.8, Tuky (g): 4.5, Sacharidy (g): 27.5 SAFA (g): 1.7 Cukry (g): 3.7 Vláknina (g): 3.2 Sůl (g): 0.2


Dochucovadla:

sůl, pepř

Postup přípravy

Na oleji osmahneme na kolečka nakrájená pór, na to nasypeme mrkev s hráškem, dále pokrájenou červenou papriku a maso z upečeného kuřete. Bulgur připravíme dle návodu a potom vše smícháme dohromady.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma