TOPlist


BRAMBERÁK

  • Uživatelský recept
  • Autor: kabaga
  • Porce: 5.00
  • Doba přípravy (min.): 40

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Vepřová pečeně libová500
Cibule300
Česnek20
Paprika červená400
Pór400
Olej olivový25
Hřiby350

Energetická hodnota celkem: 5650 kJ

Bílkoviny (g): 141, Tuky (g): 40, Sacharidy (g): 108 SAFA (g): 11 Cukry (g): 60 Vláknina (g): 29 Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 1130 kJ

Bílkoviny (g): 28.2, Tuky (g): 8, Sacharidy (g): 21.6 SAFA (g): 2.2 Cukry (g): 12 Vláknina (g): 5.8 Sůl (g): 0.2


Dochucovadla:

sůl, pepř, chilli, česnek

Postup přípravy

Maso nakrájíme na malé kousky, orestujeme na rozpáleném oleji, přidáme na měsíčky nakrájenou cibuli, houby, česnek a nalijeme rajskou dřeň (pasata) a vše dusíme dokud maso nebude měkké. Nakonec přidáme na kolečka nakrájený pórek a papriku a ještě krátce dusíme tak, aby naposledy přidaná zelenina byla na skus pevná. Dle chuti osolíme, opepříme a přidáme pálivou chilli papričku. Podáváme s bramboráčky, bramborovými placičkami nebo rýží..

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (2 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma