- Autor: oblonska
- Doba přípravy (min.): 15
- Uživatelský recept
- Porce: 1.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Mrkev | 50 |
Celer bulva | 50 |
Petržel - kořen | 30 |
Pór | 30 |
Olej olivový | 5 |
Cibule | 13 |
Česnek | 8 |
Dochucovadla:
solčanka, koření Nahrin
Energetická hodnota celkem: 558 kJ
Bílkoviny (g): 3,
Tuky (g): 5,
Sacharidy (g): 18,
SAFA (g): 3,
Cukry (g): 11,
Vláknina (g): 4,
Sůl (g): 0
Postup přípravy
Nakrájet kořenocou zeleninu, cibuli, česnek. Na oleji zpěnit cibulku a česnek, přidat zeleninu, dusit.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.