TOPlist


Dušená zelenina

  • Uživatelský recept
  • Autor: oblonska
  • Porce: 1.00
  • Doba přípravy (min.): 15

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Mrkev50
Celer bulva50
Petržel - kořen30
Pór30
Olej olivový5
Cibule13
Česnek8

Energetická hodnota celkem: 558 kJ

Bílkoviny (g): 3, Tuky (g): 5, Sacharidy (g): 18 SAFA (g): 1 Cukry (g): 11 Vláknina (g): 4 Sůl (g): 0


Dochucovadla:

solčanka, koření Nahrin

Postup přípravy

Nakrájet kořenocou zeleninu, cibuli, česnek. Na oleji zpěnit cibulku a česnek, přidat zeleninu, dusit.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma