TOPlist


tatarak z lososa

  • Uživatelský recept
  • Autor: meschua
  • Porce: 2.00
  • Doba přípravy (min.): 10

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Losos220
Olej olivový15
Citronová šťáva5
Hořčice plnotučná průměr10
Sůl5
Cibule šalotka20

Energetická hodnota celkem: 2512 kJ

Bílkoviny (g): 49, Tuky (g): 42, Sacharidy (g): 3 SAFA (g): 10 Cukry (g): 2 Vláknina (g): 0 Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 1256 kJ

Bílkoviny (g): 24.5, Tuky (g): 21, Sacharidy (g): 1.5 SAFA (g): 5 Cukry (g): 1 Vláknina (g): 0 Sůl (g): 0.5

Postup přípravy

Lososa nakrajama na male kocky, pokvapkat oliv. olejom, limetkou, pridat 1 salotku, 1CL dijonskej horcice, himalajska sol, biele korenie, nakrajanu vnatku a nechat v chladnicke odlezat..

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma