- Autor: merunka1996
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 10.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Brambory vařené | 2000 |
Vejce celá průměr | 518 |
Okurky sterilované průměr | 390 |
Majonéza Original (Hellmann´s) | 650 |
Hořčice plnotučná průměr | 50 |
Dochucovadla:
Sul a pepr
Energetická hodnota celkem: 28911 kJ
Bílkoviny (g): 122,
Tuky (g): 535,
Sacharidy (g): 396,
SAFA (g): 58,
Cukry (g): 41,
Vláknina (g): 53,
Sůl (g): 26
Energetická hodnota na 1 porci: 2891 kJ
Bílkoviny (g): 12.2, Tuky (g): 53.5, Sacharidy (g): 39.6, SAFA (g): 5.8, Cukry (g): 4.1, Vláknina (g): 5.3, Sůl (g): 2.6
Postup přípravy
Brambory a vajicka oloupeme a protlacime pres mrizku,pridame nasekane okurky horcici a majonezu osolime a opeprime a muzeme podavat.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.