TOPlist
Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Dušená mrkev

Zpět
  • Autor: Mamaci
  • Doba přípravy (min.): 30
  • Uživatelský recept
  • Porce: 1.00

Ingredience

Dochucovadla:

sůl, pepř

Energetická hodnota celkem: 965 kJ

Bílkoviny (g): 4, Tuky (g): 13, Sacharidy (g): 26, SAFA (g): 7, Cukry (g): 14, Vláknina (g): 7, Sůl (g): 0

Postup přípravy

Očištěnou mrkev nastrouháme na kolečka - základem je toto jemné strouhání jako jablka na štůdl. Osolíme a opepříme. Osmahneme na tuku a podlijeme vývarem nebo vodou. Po změknutí zahustíme moukou rozmíchanou ve smetaně. Necháme provařit a nakonec vmícháme nasekanou petrželovou nať. Výborná příloha k masu.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři