TOPlist


¨zelí

  • Uživatelský recept
  • Autor: lenkoslava
  • Porce: 6.00

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Česnek15
Cibule40
Zelí hlávkové (hotová příloha)1300
Voda, minerální vody bez příchutě500
Mouka pšeničná hladká20
Olej běžný (řepkový, slunečnicový)20

Energetická hodnota celkem: 6368 kJ

Bílkoviny (g): 16, Tuky (g): 85, Sacharidy (g): 177 SAFA (g): 15 Cukry (g): 12 Vláknina (g): 3 Sůl (g): 5

Energetická hodnota na 1 porci: 1061 kJ

Bílkoviny (g): 2.7, Tuky (g): 14.2, Sacharidy (g): 29.5 SAFA (g): 2.5 Cukry (g): 2 Vláknina (g): 0.5 Sůl (g): 0.8

Postup přípravy

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (3 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

10. 05. 2019 09:50

jesus

česnek nedávám, ale trochu přisolím a přisladím, pokud je zelí kysané

10. 10. 2017 11:23

poradna

To je moje jídlo. Zelí dělám často do menších lahví a jakmile dopotřebujeme, dělám nové.

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma