TOPlist


celerový salát

  • Uživatelský recept
  • Autor: TrHanka
  • Porce: 4.00
  • Doba přípravy (min.): 30

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Mrkev90
Celer bulva170
Hollandia Selský jogurt bílý 80
Debrecínská pečeně30
Tatarská omáčka (Heinz)25
Sůl1

Energetická hodnota celkem: 1325 kJ

Bílkoviny (g): 12, Tuky (g): 16, Sacharidy (g): 30 SAFA (g): 4 Cukry (g): 19 Vláknina (g): 7 Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 331 kJ

Bílkoviny (g): 3, Tuky (g): 4, Sacharidy (g): 7.5 SAFA (g): 1 Cukry (g): 4.8 Vláknina (g): 1.8 Sůl (g): 0.3


Dochucovadla:

pepř

Postup přípravy

Celer očistíme a dáme vařit na cca 30 min (podle velikosti), po zchladnutí nastrouháme na hrubém struhadle. Přistrouháme mrkev a přidáme na kostičky nakrájenou šunku, osolíme, opepříme. Přimícháme jogurt a tatarskou omáčku.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma