- Autor: IWETTAZ
- Uživatelský recept
- Porce: 3.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Brambory zimní | 110 |
Olej olivový | 5 |
Cuketa | 50 |
Rajčata konzervovaná | 120 |
Fazole bílé sterilované v mírně slaném nálevu | 240 |
Parmezán 25% | 20 |
Energetická hodnota celkem: 2017 kJ
Bílkoviny (g): 28,
Tuky (g): 10,
Sacharidy (g): 67,
SAFA (g): 6,
Cukry (g): 18,
Vláknina (g): 20,
Sůl (g): 3
Energetická hodnota na 1 porci: 672 kJ
Bílkoviny (g): 9.3, Tuky (g): 3.3, Sacharidy (g): 22.3, SAFA (g): 2, Cukry (g): 6, Vláknina (g): 6.7, Sůl (g): 1
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.