TOPlist
Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Drůbeží vývar

Zpět
  • Autor: l.fruhaufova
  • Doba přípravy (min.): 60
  • Uživatelský recept
  • Porce: 10.00

Ingredience

Dochucovadla:

sůl, pepř

Energetická hodnota celkem: 6970 kJ

Bílkoviny (g): 225, Tuky (g): 43, Sacharidy (g): 90, SAFA (g): 19, Cukry (g): 14, Vláknina (g): 7, Sůl (g): 2

Energetická hodnota na 1 porci: 697 kJ

Bílkoviny (g): 22.5, Tuky (g): 4.3, Sacharidy (g): 9, SAFA (g): 1.9, Cukry (g): 1.4, Vláknina (g): 0.7, Sůl (g): 0.2

Postup přípravy

kuřecí trupy vložíme do vody s kořením a zeleninou a vaříme v tlakovém hrnci cca 30min. Polévku přecedíme, vložíme obrané maso a zeleninu a zavaříme nudlemi.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři