- Autor: l.fruhaufova
- Doba přípravy (min.): 60
- Uživatelský recept
- Porce: 10.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Kuře bez kůže průměr | 1000 |
Cibule | 50 |
Mrkev | 50 |
Celer bulva | 35 |
Petržel - kořen | 40 |
Petržel - nať | 15 |
Těstoviny (v suchém stavu) | 100 |
Dochucovadla:
sůl, pepř
Energetická hodnota celkem: 6970 kJ
Bílkoviny (g): 225,
Tuky (g): 43,
Sacharidy (g): 90,
SAFA (g): 19,
Cukry (g): 14,
Vláknina (g): 7,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 697 kJ
Bílkoviny (g): 22.5, Tuky (g): 4.3, Sacharidy (g): 9, SAFA (g): 1.9, Cukry (g): 1.4, Vláknina (g): 0.7, Sůl (g): 0.2
Postup přípravy
kuřecí trupy vložíme do vody s kořením a zeleninou a vaříme v tlakovém hrnci cca 30min. Polévku přecedíme, vložíme obrané maso a zeleninu a zavaříme nudlemi.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.