TOPlist


dietní zelí ke knedlíkům

  • Uživatelský recept
  • Autor: verunkajj
  • Porce: 4.00
  • Doba přípravy (min.): 30

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Brambory (syrové)100
Olej běžný (řepkový, slunečnicový)16
Cibule100
Zelí bílé hlávkové1000

Energetická hodnota celkem: 2014 kJ

Bílkoviny (g): 13, Tuky (g): 16, Sacharidy (g): 78 SAFA (g): 2 Cukry (g): 37 Vláknina (g): 34 Sůl (g): 0

Energetická hodnota na 1 porci: 504 kJ

Bílkoviny (g): 3.3, Tuky (g): 4, Sacharidy (g): 19.5 SAFA (g): 0.5 Cukry (g): 9.3 Vláknina (g): 8.5 Sůl (g): 0


Dochucovadla:

ocet,cukr,sůl,pepř,kmín

Postup přípravy

zelí nakrouháme a povaříme s kmínem a solí,scedíme. Na oleji necháme zesklovatět cibulku,přidáme najemno nastrouhaný brambor,krátce povaříme, podlejeme scezenou vodou,poté smícháme se zelím a dochutíme solí,pepřem,cukrem nebo sladidlem a octem jak kdo má rád

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma