TOPlist


Segedínský guláš

  • Uživatelský recept
  • Autor: misour
  • Porce: 7.00

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Vepřová plec700
Zelí bílé kysané600
Mouka pšeničná hladká30
Smetana zakysaná 15%200
Voda, minerální vody bez příchutě1500
Sádlo vepřové škvařené40
Cibule130

Energetická hodnota celkem: 9671 kJ

Bílkoviny (g): 150, Tuky (g): 161, Sacharidy (g): 61 SAFA (g): 79 Cukry (g): 27 Vláknina (g): 23 Sůl (g): 6

Energetická hodnota na 1 porci: 1382 kJ

Bílkoviny (g): 21.4, Tuky (g): 23, Sacharidy (g): 8.7 SAFA (g): 11.3 Cukry (g): 3.9 Vláknina (g): 3.3 Sůl (g): 0.9


Dochucovadla:

paprika sladká,sůl,pepř

Postup přípravy

Na sádle zpěníme cibuli,přidáme papriku,krátce podusíme. Přidáme na kostky nakrájené maso a dusíme za občasného podlévání vodou téměř do měkka. Zelí scedíme,překrájíme a přidáme k masu.Podusíme a podlijeme vodou za zelí. Zakysanou smetanu zředíme vodou a rozmícháme s moukou. Povaříme a dochutíme solí a pepřem.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (1 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma