TOPlist


Haťská směs

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Vepřová kýta640
Olej běžný (řepkový, slunečnicový)30
Cibule94
Lečo zeleninové sterilované400
Fazole červené sterilované v mírně slaném nálevu125
Kečup540

Energetická hodnota celkem: 8446 kJ

Bílkoviny (g): 147, Tuky (g): 75, Sacharidy (g): 186 SAFA (g): 23 Cukry (g): 119 Vláknina (g): 22 Sůl (g): 15

Energetická hodnota na 1 porci: 1056 kJ

Bílkoviny (g): 18.4, Tuky (g): 9.4, Sacharidy (g): 23.3 SAFA (g): 2.9 Cukry (g): 14.9 Vláknina (g): 2.8 Sůl (g): 1.9

Postup přípravy

Vepřovou kýtu nakrájenou na tenké nudličky zprudka oretujem,přidáme najemno nakrájenou cibuli,orestujem a přidáme okapané lečo a červené fazole z plechovky.Ochutíme kečupem,sojovou omáčkou,solí a pepřem.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma