TOPlist


bramborák

  • Uživatelský recept
  • Autor: msuchank
  • Porce: 11.00

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Mléko čerstvé polotučné (1,5 % tuku)300
Vločky ovesné250
Brambory (syrové)1500
Vejce celá průměr165
Eidam 30%60

Energetická hodnota celkem: 10937 kJ

Bílkoviny (g): 108, Tuky (g): 48, Sacharidy (g): 436 SAFA (g): 19 Cukry (g): 29 Vláknina (g): 34 Sůl (g): 2

Energetická hodnota na 1 porci: 994 kJ

Bílkoviny (g): 9.8, Tuky (g): 4.4, Sacharidy (g): 39.6 SAFA (g): 1.7 Cukry (g): 2.6 Vláknina (g): 3.1 Sůl (g): 0.2


Dochucovadla:

Česnek, majoránka, sůl, pepř,

Postup přípravy

Vločky rozmixujeme na sucho, brambory nastrouháme. A vše dobře zamýchám. Peču na sucho v keramické pánvy. Když jsou velké pokládám na ně olomoucké tvarůžky a přehnu.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (1 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma