TOPlist
Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Brokolicové karbanátky z trouby

Zpět
  • Autor: ircza
  • Doba přípravy (min.): 45
  • Uživatelský recept
  • Porce: 2.00

Ingredience

Dochucovadla:

sůl, pepř

Energetická hodnota celkem: 2497 kJ

Bílkoviny (g): 46, Tuky (g): 21, Sacharidy (g): 55, SAFA (g): 9, Cukry (g): 26, Vláknina (g): 18, Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 1249 kJ

Bílkoviny (g): 23, Tuky (g): 10.5, Sacharidy (g): 27.5, SAFA (g): 4.5, Cukry (g): 13, Vláknina (g): 9, Sůl (g): 0.5

Postup přípravy

Brokolici rozebereme na růžičky, které propláchneme a uvaříme doměkka. Slaninu nakrájíme nadrobno. Cibuli s česnekem oloupeme a také nakrájíme nadrobno. Uvařenou brokolici rozmačkáme a promícháme s cibulí, česnekem, vejcem, tvarohem a podle chuti osolíme a opepříme. Směs na karbanátky zahustíme strouhankou tak, abychom mohli tvarovat karbanátky. Karbanátky rychle obalíme nebo potřeme olejem a ukládáme na plech vyložený pečícím papírem. Karbanátky pečeme asi na půl hodiny v troubě předehřáté na 180 °C.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři