- Autor: Jaroslav Runštuk, Receptury studených pokrmů
- Veřejné stravování
- Porce: 0.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Okurky sterilované | 8 |
Vejce celá průměr | 5 |
Eidam 45 % průměr | 5 |
Salám lovecký | 14 |
Bramborový salát s majonézou | 15 |
Veka | 20 |
Energetická hodnota celkem: 604 kJ
Bílkoviny (g): 6,
Tuky (g): 7,
Sacharidy (g): 15,
SAFA (g): 3,
Cukry (g): 1,
Vláknina (g): 1,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 604 kJ
Bílkoviny (g): 0, Tuky (g): 0, Sacharidy (g): 0, SAFA (g): 0, Cukry (g): 0, Vláknina (g): 0, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Množství surovin odpovídá 1 ks chlebíčku. Bílou veku nakrájíme šikmým řezem na stejně silné krajíčky, které potřeme bramborovým salátem. Obložíme slabými kolečky oloupaného salámu a ozdobíme plátkem sýra, kolečkem natvrdo uvařeného vejce a vějířkem okurky.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.