TOPlist


Chlebíček s vlašským salátem

  • Veřejné stravování
  • Autor: Jaroslav Runštuk, Receptury studených pokrmů
  • Porce: 1.00

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Okurky sterilované8
Vejce celá průměr5
Salám paprikový8
Vlašský salát30
Veka20

Energetická hodnota celkem: 665 kJ

Bílkoviny (g): 5, Tuky (g): 8, Sacharidy (g): 15 SAFA (g): 3 Cukry (g): 1 Vláknina (g): 1 Sůl (g): 1


Dochucovadla:

petrželová nať

Postup přípravy

Množství surovin odpovídá 1 ks chlebíčku. Bílou veku nakrájíme šikmým řezem na stejně silné krajíčky. Na celou plochu chlebíčku naneseme vlašský salát, obložíme kornoutkem z oloupaného na tenké plátky nakrájeného salámu, vějířkem okurky, kolečkem natvrdo uvařeného vejce a ozdobíme petrželovou natí.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma