TOPlist


Fartale s kuřecím masem a špenátem

  • Uživatelský recept
  • Autor: komora
  • Porce: 1.00
  • Doba přípravy (min.): 45

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Fartale45
Kuřecí prsa bez kůže100
Špenát krájený mražený90
Olej běžný (řepkový, slunečnicový)5
Česnek3
Eidam 30%10
Smetana na vaření 10%50

Energetická hodnota celkem: 1754 kJ

Bílkoviny (g): 35, Tuky (g): 14, Sacharidy (g): 37 SAFA (g): 6 Cukry (g): 5 Vláknina (g): 3 Sůl (g): 0

Postup přípravy

Fartale uvařit dle návodu, maso nakrájet na kostičky, osolit, opepřit, orestovat, přidat špenát, česnek. Maso se špenátem dáme k fartale do ohnivzdorné misky, promíchat, zalít smetanou a posypat sýrem. Péct cca 30 min

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (1 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

13. 02. 2014 11:27

xxxVendy

zkusím to

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma