- Autor: komora
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 2.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Brokolice | 185 |
Vločky ovesné | 25 |
Česnek | 6 |
Vejce celá průměr | 55 |
Voda, minerální vody bez příchutě | 500 |
Dochucovadla:
sůl, pepř, můžeme podávat s krutonky z celozrného pečiva opečeného na malém množství oleje, nebo na sucho
Energetická hodnota celkem: 991 kJ
Bílkoviny (g): 16,
Tuky (g): 7,
Sacharidy (g): 26,
SAFA (g): 2,
Cukry (g): 7,
Vláknina (g): 7,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 496 kJ
Bílkoviny (g): 8, Tuky (g): 3.5, Sacharidy (g): 13, SAFA (g): 1, Cukry (g): 3.5, Vláknina (g): 3.5, Sůl (g): 0
Postup přípravy
brokolici a vločky dát vařit, dokud nebude brokolice dobře měkká, osolit, opepřit, rozmixovat, přidat česnek a rozdělané vejce.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.