TOPlist
Sledujte nás:

Kuřecí koktajl

Zpět
  • Autor: Jaroslav Runštuk, Receptury studených pokrmů
  • Veřejné stravování
  • Porce: 1.00

Ingredience

Dochucovadla:

sůl

Energetická hodnota celkem: 418 kJ

Bílkoviny (g): 8, Tuky (g): 5, Sacharidy (g): 4, SAFA (g): 3, Cukry (g): 3, Vláknina (g): 1, Sůl (g): 0

Postup přípravy

Opláchnuté kuře uvaříme v osolené vodě. Uvařené obereme od kosti, necháme vychladnout. Prochladlé maso nakrájíme s polečně s drůbeží šunkou na nudličky. Vařenou zeleninu a oloupané jablko nakrájíme na kostičky. Směs lehce spojíme zálivkou vyšlehanou z jogurtu, sýra Lučiny a kefíru. Dochutíme solí a citronovou šťávou.

Hodnocení (2 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři