- Autor: Jaroslav Runštuk, Receptury studených pokrmů
- Veřejné stravování
- Porce: 1.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Destiláty (40 % alkoholu) průměr (Whisky, koňak, vodka, rum, gin, fernet) | 2 |
Ředkvičky | 8 |
Jablka | 13 |
Smetana zakysaná 15 % tuku průměr | 10 |
Majonéza (Spak) | 10 |
Krabí tyčinky | 38 |
Dochucovadla:
sůl, mletý pepř
Energetická hodnota celkem: 490 kJ
Bílkoviny (g): 6,
Tuky (g): 7,
Sacharidy (g): 7,
SAFA (g): 2,
Cukry (g): 3,
Vláknina (g): 0,
Sůl (g): 1
Postup přípravy
Krabí tyčinky nakrájíme na tenké nudličky, jablka oloupeme, zbavíme jádřinců a nakrájíme spolu s ředkvičkami na drobné nudličky. Majonézu, smetanu, koření, sůl a brandy spojíme a lehce vmícháme k ostatním surovinám.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.