TOPlist
Sledujte nás:

Chlebíček s debrecínskou pečení

Zpět
  • Autor: Jaroslav Runštuk, Receptury studených pokrmů
  • Veřejné stravování
  • Porce: 1.00

Ingredience

Dochucovadla:

petrželová nať

Energetická hodnota celkem: 616 kJ

Bílkoviny (g): 6, Tuky (g): 7, Sacharidy (g): 14, SAFA (g): 3, Cukry (g): 1, Vláknina (g): 1, Sůl (g): 1

Postup přípravy

Množství surovin odpovídá 1 ks chlebíčku. Bílou veku nakrájíme šikmým řezem na stejně silné krajíčky a na ně naneseme po celé ploše vlašský salát. Na salát rozložíme na tenké plátky nakrájenou debrecínskou pečeni, ozdobíme kolečkem natvrdo uvařeného vejce, vějířkem okurky, kouskem kapie a petrželovou natí.

Hodnocení (1 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři