- Autor: Jaroslav Runštuk, Receptury studených pokrmů
- Veřejné stravování
- Porce: 1.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Pažitka | 2 |
Vejce celá průměr | 5 |
Pažitkový krém | 30 |
Veka | 20 |
Energetická hodnota celkem: 588 kJ
Bílkoviny (g): 6,
Tuky (g): 7,
Sacharidy (g): 13,
SAFA (g): 3,
Cukry (g): 2,
Vláknina (g): 1,
Sůl (g): 1
Postup přípravy
Množství surovin odpovídá 1 ks chlebíčku. Bílou veku nakrájíme šikmým řezem na stejně silné krajíčky, na které nastříkáme sáčkem s vroubkovanou trubičkou pažitkový krém, ozdobíme drobně krájenou pažitkou a navrch položíme kolečka natvrdo uvařeného vejce.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.