TOPlist
Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Čínská polévka

Zpět
  • Autor: comitate
  • Doba přípravy (min.): 30
  • Uživatelský recept
  • Porce: 4.00

Ingredience

Dochucovadla:

ústřicová omáčka, chilli paprička, sůl, pepř čerstvý mletý, čerstvý koriandr

Energetická hodnota celkem: 3073 kJ

Bílkoviny (g): 53, Tuky (g): 35, Sacharidy (g): 51, SAFA (g): 23, Cukry (g): 20, Vláknina (g): 13, Sůl (g): 0

Energetická hodnota na 1 porci: 768 kJ

Bílkoviny (g): 13.3, Tuky (g): 8.8, Sacharidy (g): 12.8, SAFA (g): 5.8, Cukry (g): 5, Vláknina (g): 3.3, Sůl (g): 0

Postup přípravy

Tato polévka je absolutně vynikající na zahřátí a posílení zdraví. Podle počtu strávníku si dáme do vody vařit kuřecí prsa nakrájená na nudličky. Důležité je opravdu čisté maso, bez kůže, kostí apod. Přidáme 2 lžíce ústřicové omáčky. V průběhu vaření sebereme pěnu (polévka má být hezky čirá). Mezitím si na másle krátce osmahneme na nudličky nakrájené tři střední mrkve, tři stonky řapíkatého celeru a kus čerstvého zázvoru, na plátky nakrájené žampióny a jednu chilli papričku. Doplníme trochou čerstvě mletého pepře a soli. Vložíme směs do polévky. Na závěr přidáme velkou hrst nasekaného čerstvého koriandru a předem namočenou hrst rýžových nudlí. Podáváme horké.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři