TOPlist


loupák

  • Uživatelský recept
  • Autor: Karusta
  • Porce: 18.00

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Mouka pšeničná hladká600
Vejce celá průměr55
Mléko trvanlivé polotučné (1,5 % tuku)300
Olej běžný (řepkový, slunečnicový)100
Cukr bílý (řepný, třtinový)100
Droždí20

Energetická hodnota celkem: 15188 kJ

Bílkoviny (g): 85, Tuky (g): 116, Sacharidy (g): 550 SAFA (g): 16 Cukry (g): 119 Vláknina (g): 48 Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 844 kJ

Bílkoviny (g): 4.7, Tuky (g): 6.4, Sacharidy (g): 30.6 SAFA (g): 0.9 Cukry (g): 6.6 Vláknina (g): 2.7 Sůl (g): 0.1

Postup přípravy

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma