TOPlist


Vepřová plec na zelenině

  • Uživatelský recept
  • Autor: l.fruhaufova
  • Porce: 8.00
  • Doba přípravy (min.): 90

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Vepřová plec1100
Olej běžný (řepkový, slunečnicový)45
Cibule124
Paprika bílá135
Rajčata 316
Zeleninová směs Minestrone mražená (Bonduelle)750

Energetická hodnota celkem: 12621 kJ

Bílkoviny (g): 230, Tuky (g): 196, Sacharidy (g): 103 SAFA (g): 71 Cukry (g): 54 Vláknina (g): 26 Sůl (g): 2

Energetická hodnota na 1 porci: 1578 kJ

Bílkoviny (g): 28.8, Tuky (g): 24.5, Sacharidy (g): 12.9 SAFA (g): 8.9 Cukry (g): 6.8 Vláknina (g): 3.3 Sůl (g): 0.3


Dochucovadla:

sůl, pepř, gruzínské koření Adžika

Postup přípravy

maso nakrájené na plátky opečeme na pánvi, přendáme do pekáčku a zasypeme zeleninou. Pečeme přikryté.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma