TOPlist
Sledujte nás:

Šunkové závitky v aspiku

Zpět
  • Autor: Jaroslav Runštuk, Receptury studených pokrmů
  • Veřejné stravování
  • Porce: 1.00

Ingredience

Energetická hodnota celkem: 551 kJ

Bílkoviny (g): 13, Tuky (g): 6, Sacharidy (g): 7, SAFA (g): 2, Cukry (g): 1, Vláknina (g): 2, Sůl (g): 2

Postup přípravy

Množství surovin odpovídá 1 ks závitku. Dušenou šunku ve tvaru hranolu nakrájíme na přiměřeně silné plátky, které rozložíme na pracovní plochu. Do jejich středu rozdělíme příslušný podíl salátu a šunku zavineme do stejnoměrných závitků. Závitky rozložíme do pekáče. Jednotlivé závitky přizdobíme nakrájeným vařeným vejcem a vějířkem okurky. Ozdobu pokapeme hustším aspikem a po zatuhnutí přelijeme aspikem tak, aby závitky byly dobře pokryty. Po vychlazení je vykrajujeme ozdobným vlnitým řezem na jednotlivé porce.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři