TOPlist


bošč

  • Uživatelský recept
  • Autor: assko
  • Porce: 127.00
  • Doba přípravy (min.): 40

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Rajský protlak162
Červená řepa250
Zelí bílé hlávkové230
Brambory vařené255
Česnek11
Rajčata 175
Mrkev190
Voda, minerální vody bez příchutě2000
Cibule107
Hovězí maso zadní průměr407
olej rýžový10

Energetická hodnota celkem: 5672 kJ

Bílkoviny (g): 105, Tuky (g): 31, Sacharidy (g): 157 SAFA (g): 14 Cukry (g): 69 Vláknina (g): 33 Sůl (g): 3

Energetická hodnota na 1 porci: 45 kJ

Bílkoviny (g): 0.8, Tuky (g): 0.2, Sacharidy (g): 1.2 SAFA (g): 0.1 Cukry (g): 0.5 Vláknina (g): 0.3 Sůl (g): 0

Postup přípravy

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (2 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma