- Autor: l.fruhaufova
- Doba přípravy (min.): 120
- Uživatelský recept
- Porce: 9.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Kuřecí stehno s kůží | 528 |
Vepřová plec | 491 |
Sádlo vepřové škvařené | 67 |
Cibule | 134 |
Brokolice | 54 |
Květák | 96 |
Mrkev | 181 |
Červená řepa | 220 |
Dochucovadla:
sůl, pepř celý, bobkový list
Energetická hodnota celkem: 11763 kJ
Bílkoviny (g): 198,
Tuky (g): 199,
Sacharidy (g): 61,
SAFA (g): 87,
Cukry (g): 37,
Vláknina (g): 19,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 1307 kJ
Bílkoviny (g): 22, Tuky (g): 22.1, Sacharidy (g): 6.8, SAFA (g): 9.7, Cukry (g): 4.1, Vláknina (g): 2.1, Sůl (g): 0.2
Postup přípravy
Dáme vařit maso spolu s cibulí, bobkovým listem, celým pepřem a solí. Mezitím nastrouháme na jemno mrkev a červenou řepu, nakrájíme cibuli, brokolici a květák a vše osmahneme na sádle. Když je maso měkké, vývar přecedíme, odstraníme kosti a maso vožíme zpět. Přidáme orestovanou zeleninu a ještě cca 15 min. povaříme. Podáváme s kysanou smetanou do talíře.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.