TOPlist


svíčková

  • Uživatelský recept
  • Autor: magda51
  • Porce: 1.00

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Petržel - kořen13
Mrkev13
Celer bulva13
Cibule20
Olej běžný (řepkový, slunečnicový)7
Hovězí maso zadní průměr100

Energetická hodnota celkem: 928 kJ

Bílkoviny (g): 21, Tuky (g): 12, Sacharidy (g): 6 SAFA (g): 3 Cukry (g): 3 Vláknina (g): 1 Sůl (g): 0


Dochucovadla:

sůl, pepř , nové koření, bobkový list ,tymián,citronová šťáva

Postup přípravy

Omyté porce hovězího masa zlehka naklepejte,osolte,opepřete.Naq pánvi rozehřejte olej,hovězí plátky na něm z obou stran opečte,vyjměte a uchovejte v teple . Na zbylém oleji orestujte nakrájenou zeleninu a cibuli,vraťe opečené maso doplňte kořením,podlijte a duste, až je maso měkké.Zahustěte moukou,pak zalijte vodou,důkladně promíchejte a za stálého mícháníé nechte povařit.Jako přílohu podávejte dva knedlíky podle klasického receptu.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma