TOPlist


maso na jehle

  • Uživatelský recept
  • Autor: marbell1
  • Porce: 2.00

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Olej běžný (řepkový, slunečnicový)10
Paprika bílá30
Paprika červená100
Paprika žlutá 100
Vepřová pečeně libová85
Krůtí prsa bez kůže115

Energetická hodnota celkem: 1540 kJ

Bílkoviny (g): 48, Tuky (g): 14, Sacharidy (g): 13 SAFA (g): 3 Cukry (g): 8 Vláknina (g): 3 Sůl (g): 0

Energetická hodnota na 1 porci: 770 kJ

Bílkoviny (g): 24, Tuky (g): 7, Sacharidy (g): 6.5 SAFA (g): 1.5 Cukry (g): 4 Vláknina (g): 1.5 Sůl (g): 0


Dochucovadla:

mletý černý pepř, sůl, mletá červená paprika

Postup přípravy

Omyté maso osušíme, nakrájíme na kostky a jemně osolíme Papriky bez jader omyjeme, nakrájíme na stejné kousky a střídavě s masem napichujeme na špejle nebo grilovací jehly. V oleji rozmícháme 1/2 lžičky soli, špetku mletého černého pepře a 1/2 lžičky mleté červené papriky a potřeme připravené špízy. Teflonovou pánev nahřejeme, uložíme do ní špízy a za stálého obracení smažíme doměkka.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (4 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma