Rozstřelený ptáček
- Uživatelský recept
- Autor: ircza
- Porce: 6.00
- Doba přípravy (min.): 120
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Hovězí maso přední průměr | 500 |
Vejce celá průměr | 120 |
Okurka nakládačka | 100 |
Klobása moravská | 50 |
Cibule | 120 |
Hořčice plnotučná průměr | 30 |
Hotová jíška (v suchém stavu) | 30 |
Tekuté koření (Maggi) | 30 |
Energetická hodnota celkem: 7143 kJ
Bílkoviny (g): 113,
Tuky (g): 124,
Sacharidy (g): 32
SAFA (g): 56
Cukry (g): 18
Vláknina (g): 4
Sůl (g): 4
Energetická hodnota na 1 porci: 1191 kJ
Bílkoviny (g): 18.8, Tuky (g): 20.7, Sacharidy (g): 5.3 SAFA (g): 9.3 Cukry (g): 3 Vláknina (g): 0.7 Sůl (g): 0.7
Dochucovadla:
sůl, pepř
Postup přípravy
Mohlo by Vás zajímat
Komentáře
Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se