TOPlist


Španělský ptáček

  • Uživatelský recept
  • Autor: Anina1
  • Porce: 2.00
  • Doba přípravy (min.): 60

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Hovězí maso zadní průměr306
Vejce celá průměr48
Slanina anglická20
Cibule30
Hořčice plnotučná průměr15
Okurky sterilované průměr30
Mouka pšeničná hladká5
Olej běžný (řepkový, slunečnicový)3
Masox (hotový výrobek)20

Energetická hodnota celkem: 2625 kJ

Bílkoviny (g): 73, Tuky (g): 31, Sacharidy (g): 9 SAFA (g): 12 Cukry (g): 3 Vláknina (g): 2 Sůl (g): 2

Energetická hodnota na 1 porci: 1313 kJ

Bílkoviny (g): 36.5, Tuky (g): 15.5, Sacharidy (g): 4.5 SAFA (g): 6 Cukry (g): 1.5 Vláknina (g): 1 Sůl (g): 1


Dochucovadla:

sůl.pepř.paprika,okurka,masox

Postup přípravy

Maso naklepat .osolit,opepřit, dát hořčici,1/2 vejce,cibuli,okurku,anglickou slaninu,zabalit. Vše dusit asi půl hodiny( v tlakovém hrnci) přidat mouku a na kolečka okurku a ještě chvíli povařit.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (1 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma