TOPlist


Kedlubnový salát

  • Uživatelský recept
  • Autor: karajda
  • Porce: 3.00
  • Doba přípravy (min.): 15

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Kedlubna300
Mrkev300
Shmaky/Eggcheese original100
Cibule50
Kukuřice sterilovaná průměr170

Energetická hodnota celkem: 2055 kJ

Bílkoviny (g): 28, Tuky (g): 2, Sacharidy (g): 89 SAFA (g): 0 Cukry (g): 53 Vláknina (g): 28 Sůl (g): 2

Energetická hodnota na 1 porci: 685 kJ

Bílkoviny (g): 9.3, Tuky (g): 0.7, Sacharidy (g): 29.7 SAFA (g): 0 Cukry (g): 17.7 Vláknina (g): 9.3 Sůl (g): 0.7


Dochucovadla:

sůl pepř

Postup přípravy

Kedlubnu nastrouháme nahrubo, mrkev na jemno, cibuli na kostičky, šmakouna na kostičky, přisypeme kukuřici, promícháme, osolíme, opepříme. Můžeme přidat kysanou smetanu, ale není nutná

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma