- Autor: Lenibear
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Okurky sterilované (Bonduelle) | 500 |
Špenát | 100 |
cottage | 200 |
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 8 |
Sojové maso .. | 187 |
Brambory (syrové) | 400 |
Dochucovadla:
---
Energetická hodnota celkem: 5612 kJ
Bílkoviny (g): 135,
Tuky (g): 41,
Sacharidy (g): 165,
SAFA (g): 4,
Cukry (g): 49,
Vláknina (g): 12,
Sůl (g): 7
Energetická hodnota na 1 porci: 1403 kJ
Bílkoviny (g): 33.8, Tuky (g): 10.3, Sacharidy (g): 41.3, SAFA (g): 1, Cukry (g): 12.3, Vláknina (g): 3, Sůl (g): 1.8
Postup přípravy
...
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.