TOPlist


Bramborový salát z červené řepy

  • Uživatelský recept
  • Autor: Eivlisis
  • Porce: 5.00
  • Doba přípravy (min.): 30

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Zeleninová směs do bramborového salátu330
Červená řepa750
Celer bulva200
Tatarská omáčka Polička v pytlíku100

Energetická hodnota celkem: 4021 kJ

Bílkoviny (g): 19, Tuky (g): 40, Sacharidy (g): 119 SAFA (g): 0 Cukry (g): 72 Vláknina (g): 37 Sůl (g): 4

Energetická hodnota na 1 porci: 804 kJ

Bílkoviny (g): 3.8, Tuky (g): 8, Sacharidy (g): 23.8 SAFA (g): 0 Cukry (g): 14.4 Vláknina (g): 7.4 Sůl (g): 0.8


Dochucovadla:

4g sůl

Postup přípravy

Červenou řepu a celer nakrájíme na hranolky a dusíme na vodě do měkka. V míse smícháme všechny ingredience a dochutíme 4g soli. Tatarskou omáčku lze nahradit např. jogurtem 200g Pilos 2,5%. Energetická hodnota na jednu porci bude: -222kj -7g Tuku +1,62g Bílkoviny +0,78g Sacharidy

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

01. 04. 2014 19:18

Eivlisis

Na obrázku je i Biftek z mletého hovězího masa s hořčičnou omáčkou. http://www.stobklub.cz/recept/51186/

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma