TOPlist
Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Dušený fenykl s rajčaty a kuřecí šunkou

Zpět
  • Autor: PoisonAudrey
  • Doba přípravy (min.): 20
  • Uživatelský recept
  • Porce: 1.00

Ingredience

Dochucovadla:

česnek, sůl, pepř, citronová šťáva

Energetická hodnota celkem: 1366 kJ

Bílkoviny (g): 24, Tuky (g): 16, Sacharidy (g): 22, SAFA (g): 7, Cukry (g): 12, Vláknina (g): 10, Sůl (g): 3

Postup přípravy

Cibulku nakrájenou nadrobno zesklovatíme na jedné (menší) polévkové lžíci olivového oleje. Přidáme šunku nakrájenou na kostičky, fenykl na větší kousky, trochu podlijeme vodou, přidáme drcená rajčata z konzervy a dusíme fenykl doměkka. Dochutíme česnekem, solí pepřem, případně i citronovou šťávou. Podáváme s vejcem uvařeným natvrdo, či naměkko.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři