TOPlist


Dušený fenykl s rajčaty a kuřecí šunkou

  • Uživatelský recept
  • Autor: PoisonAudrey
  • Porce: 1.00
  • Doba přípravy (min.): 20

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Fenykl200
Rajčata konzervovaná100
Cibule30
Šunka kuřecí průměr100
Olej olivový9
Vejce celá průměr55

Energetická hodnota celkem: 1366 kJ

Bílkoviny (g): 24, Tuky (g): 16, Sacharidy (g): 22 SAFA (g): 4 Cukry (g): 12 Vláknina (g): 10 Sůl (g): 3


Dochucovadla:

česnek, sůl, pepř, citronová šťáva

Postup přípravy

Cibulku nakrájenou nadrobno zesklovatíme na jedné (menší) polévkové lžíci olivového oleje. Přidáme šunku nakrájenou na kostičky, fenykl na větší kousky, trochu podlijeme vodou, přidáme drcená rajčata z konzervy a dusíme fenykl doměkka. Dochutíme česnekem, solí pepřem, případně i citronovou šťávou. Podáváme s vejcem uvařeným natvrdo, či naměkko.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma