TOPlist


karbanátky kapustové se šmakounem

  • Uživatelský recept
  • Autor: iwanda
  • Porce: 8.00
  • Doba přípravy (min.): 30

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Vepřová pečeně libová520
Vejce celá průměr100
Shmaky uzený100
Česnek17
Kapusta růžičková480

Energetická hodnota celkem: 4389 kJ

Bílkoviny (g): 162, Tuky (g): 31, Sacharidy (g): 39 SAFA (g): 12 Cukry (g): 23 Vláknina (g): 20 Sůl (g): 2

Energetická hodnota na 1 porci: 549 kJ

Bílkoviny (g): 20.3, Tuky (g): 3.9, Sacharidy (g): 4.9 SAFA (g): 1.5 Cukry (g): 2.9 Vláknina (g): 2.5 Sůl (g): 0.3


Dochucovadla:

pepř sůl majoránka

Postup přípravy

Maso nasekáme v robotu nebo umeleme, nasekáme povařenou kapustu, vypracujeme spolu s vejcem, česnekem utřeným, kořením a solí. Nakonec zapracujeme nakrájeného uzeného šmakouna. Na plech na pečící papír nebo no-stick folii tvarujeme 16 karbanátků a v troubě na 200 stupňů upečeme.. Na porci je počítáno s dvěma karbanátky. Podáváme s brambory a dušenou brokolicí a listovým salátem.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma