TOPlist


Velikonoční nádivka 50g

  • Uživatelský recept
  • Autor: l.fruhaufova
  • Porce: 64.00
  • Doba přípravy (min.): 120

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Houska bílá224
Kornspitz36
Vepřová plec1383
Uzená kýta848
Šunka vepřová standardní61
Uzený bok85
Sádlo vepřové škvařené30
Bílek60
Vejce celá průměr400

Energetická hodnota celkem: 23519 kJ

Bílkoviny (g): 480, Tuky (g): 348, Sacharidy (g): 135 SAFA (g): 151 Cukry (g): 10 Vláknina (g): 10 Sůl (g): 32

Energetická hodnota na 1 porci: 367 kJ

Bílkoviny (g): 7.5, Tuky (g): 5.4, Sacharidy (g): 2.1 SAFA (g): 2.4 Cukry (g): 0.2 Vláknina (g): 0.2 Sůl (g): 0.5


Dochucovadla:

sůl, pepř, majoránka, česnek, bazalka, pažitka, ptrželová nať, libeček, mladé kopřivy

Postup přípravy

Rohlíky namočíme do vývaru, smícháme se všemi ostatními přísadami. Pečeme ve vymazaném pekáčku cca 45 min.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma