TOPlist


Makovka

  • Uživatelský recept
  • Autor: emouse
  • Porce: 10.00
  • Doba přípravy (min.): 30

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Hera25
Cukr bílý (řepný, třtinový)30
Mák80
Sójový nápoj Zajíc (suchý stav)25
Kypřící prášek do pečiva5
Mouka pšeničná polohrubá200
Voda, minerální vody bez příchutě400

Energetická hodnota celkem: 6379 kJ

Bílkoviny (g): 34, Tuky (g): 58, Sacharidy (g): 215 SAFA (g): 15 Cukry (g): 51 Vláknina (g): 33 Sůl (g): 0

Energetická hodnota na 1 porci: 638 kJ

Bílkoviny (g): 3.4, Tuky (g): 5.8, Sacharidy (g): 21.5 SAFA (g): 1.5 Cukry (g): 5.1 Vláknina (g): 3.3 Sůl (g): 0

Postup přípravy

Mák s cukrem, vodou a zajícem svaříme, poté přidáme zbytek surovin. Pečeme na asi 180 stupních 10 minut.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma