TOPlist


Balkánský sýr

  • Uživatelský recept
  • Autor: pejska
  • Porce: 2.00
  • Doba přípravy (min.): 20

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Tvaroh tvrdý průměr250
Voda, minerální vody bez příchutě750

Energetická hodnota celkem: 1250 kJ

Bílkoviny (g): 63, Tuky (g): 3, Sacharidy (g): 5 SAFA (g): 2 Cukry (g): 5 Vláknina (g): 1 Sůl (g): 0

Energetická hodnota na 1 porci: 625 kJ

Bílkoviny (g): 31.5, Tuky (g): 1.5, Sacharidy (g): 2.5 SAFA (g): 1 Cukry (g): 2.5 Vláknina (g): 0.5 Sůl (g): 0


Dochucovadla:

sůl

Postup přípravy

Svaříme 0,75l vody s 30g soli. Nálev necháme důkladně zchladnout.Tvrdý tvaroh dáme do uzavíratelné misky a zalijeme nálevem. Necháme v lednici 4 dny. Je skvělý :-))

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma