TOPlist


ledový salát se zastřeným vejcem

1/2 hlávky menšího ledového salátu,1-2 vejce,

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Vejce celá průměr55
Salát ledový150
Ocet10
Sůl2
Hořčice plnotučná 10
Koření průměr2
Oleje (všechny druhy)10
Med10

Energetická hodnota celkem: 1021 kJ

Bílkoviny (g): 9, Tuky (g): 16, Sacharidy (g): 15 SAFA (g): 3 Cukry (g): 13 Vláknina (g): 2 Sůl (g): 1


Dochucovadla:

sůl,olej, vinnný ocet,pepř,hořčice,med

Postup přípravy

opraný salát natrháme na menší kousky do misky zalijeme zálivkou ,kterou jsme umíchali s octa ,oleje medu soli a pepře,hořčice promícháme a nahoru položíme zastřené vejce. zastřené vejce -do kastrolu dáme vařit vodu ,ztlumíme přidáma ocet a sůl a opatrně vklepneme vejce a vaříme než žloutek zbělá a bílek ztuhne poté obracečkou vyjmeme položíme na salát osolíme a opepříme

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma